Kwaliteit

Een adviesteam van Thaesis is sociaal, intelligent, loyaal, scherp en attent. Thaesis heeft een sterk familiegevoel en levert de hoogste kwaliteit. Een adviesteam van Thaesis werkt binnen een duidelijke structuur flexibel samen met onze opdrachtgevers, waarin iedereen zijn plaats en functie heeft. Thaesis hanteert een overzichtelijke doorlooptijd en een heldere tariefstelling.

Strategie

Thaesis genereert samen met opdrachtgevers inzichten en strategieën waaraan zij kracht, vertrouwen en zekerheid ontlenen. Op die manier hoeven opdrachtgevers zichzelf niet zo nodig tegenover iedereen te bewijzen en te laten gelden, maar creëren zij richting en delen zij inspiratie. Met de Strategiekamer en de Organisatiekamer beschikt Thaesis over een beproefde en transparante aanpak die leidt tot hoge betrokkenheid.

Cultuur

Aan opdrachtgevers leert Thaesis gebruik te maken van alles dat zij tot hun beschikking hebben, bijvoorbeeld door een Visiepanel te organiseren. En over hoe met rituelen orde en harmonie kan worden geschapen in organisaties. Thaesis, bescheiden in omvang, transformeert op die manier niet alleen organisaties in media, educatie, finance en zorg maar heeft een positieve impact op de maatschappij als geheel.