Thaesis maakt de wereld mooier en beter door die organisaties te adviseren die de wereld mooier en beter willen maken.  

Purpose.png

Thaesis werkt aan strategieën die maatschappelijke impact hebben. Dat doen wij in de mediasector, de creatieve industrie, de zorgsector, het educatieve domein en het sociale domein. En ook voor familiebedrijven, in de financiële sector en in de commerciële sector. Met TRNDR bieden wij een web en app based tool voor strategieparticipatie door professionals.

Samen met onze opdrachtgevers formuleren wij in adviesteams strategieën, innoveren wij businessmodellen en ontwerpen wij organisaties. Zo dragen wij bij aan het versterken van journalistiek, het creëren van kansen door opleiding en ontwikkeling, het investeren in duurzaamheid en het organiseren op basis van menselijkheid. Ook vergroten wij daarmee het ondernemerschap en verbeteren wij het bedrijfsresultaat.

Thaesis versnelt de uitvoering van innovatieprogramma’s, leiderschapsprogramma’s, kostenreductieprogramma’s en veranderprogramma’s. Wij gaan samen met onze opdrachtgevers aan de slag. Draagvlak is daarbij geen nevengeschikt doel maar een richtinggevend resultaat. Wij zijn pas tevreden als het gewenst resultaat volledig is bereikt.