Ouke_Arts_socmed
Ouke Arts, partner

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis partner werd, werkte hij bij van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media, retail en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).


Ricardo_Uijen_socmed
Ricardo Uijen, partner

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis partner werd, heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt als freelancer in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management).


Jon_van_Rooijen_socmed
Jon van Rooijen, adviseur

Jon van Rooijen (1991) is sinds 2014 werkzaam bij Thaesis en werkt met name aan strategische vraagstukken in welzijn, zorg en media. Binnen Thaesis is Jon het eerste aanspreekpunt voor de traineepool.

Jon adviseert over vraagstukken op het snijvlak van strategie, organisatie en transitie. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met de afstemming tussen strategische focus en organisatorische inrichting en het ontwerp van (top)structuren.

Jon is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en de Vrije Universiteit (Verandermanagement).


Marlies_de_Boer_socmed
Marlies de Boer, adviseur

Marlies de Boer (1986) is sinds 2016 werkzaam bij Thaesis, nadat zij vijf jaar bij de strategieafdeling van een van de big four kantoren heeft gewerkt.

Marlies adviseert over strategische vraagstukken, met name in de media, de muziek en de educatieve sector. Ook heeft Marlies affiniteit met en een voorliefde voor de transportsector. Daarnaast heeft zij vanuit Thaesis de app TRNDR ontwikkeld, de online trendgame die Thaesis geregeld inzet in haar strategische trajecten. Naast haar werk is Marlies bestuurder in de culturele sector.

Marlies heeft Technische Bestuurskunde met een specialisatie in Transport en Logistiek gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft.


Astrid_Ootes_socmed
Astrid Ootes, adviseur

Astrid Ootes (1988) is sinds 2018 werkzaam bij Thaesis. Daarvoor heeft zij ruim zes jaar ervaring opgedaan in diverse analytische en bestuurlijke adviesfuncties.

Astrid onderzoekt, adviseert en begeleidt bij complexe verandertrajecten in sociale sectoren als zorg, welzijn en educatie. Ook verzorgt Astrid colleges over data-analyse aan de Hogeschool van Amsterdam en past zij haar voorliefde voor programmeren toe bij het feitelijk onderbouwen van strategieën.

Astrid heeft communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgt momenteel de postdoctorale opleiding verandermanagement aan de Vrije Universiteit.


Theo_Huibers_socmed
Theo Huibers, oprichter

Theo Huibers (1966) heeft Thaesis in 2006 opgericht. Daarvoor heeft hij tien jaar als adviseur gewerkt voor twee van de big four consultancy organisaties.

Theo adviseert en begeleidt organisaties die opereren in snel veranderende markten bij het opstellen van hun strategie, het inrichten van hun besturing en bij het versterken van hun innovatiekracht. Hij is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder media, educatie, zorg en technologie. Zijn grootste plezier is om samen met bestuurders en ondernemers en hun eigen team uit de organisatie strategieën op te stellen die impact hebben.

Theo is in 1996 gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht en richt zich op de impact van technologie op de samenleving.


Niek_Lammers_socmed
Niek Lammers, adviseur
Ilse_Baijens_socmed
Ilse Baijens, adviseur

Ilse Baijens (1992) en Niek Lammers (1992) zijn sinds 2018 werkzaam bij Thaesis.