Ouke_binnen

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis partner werd, werkte hij bij één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft ruime ervaring in media, educatie, mobiliteit en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Management Consultancy) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).

LinkedIn e-mail


Ricardo_binnen

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis partner werd, heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, educatie, media en energie. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en docent aan de Rotterdam School of Management (Filosofie in het Bedrijfsleven).

LinkedIn e-mail


Jon_binnen

Jon van Rooijen (1991) is sinds 2014 werkzaam bij Thaesis en werkt als partner met name aan strategische vraagstukken in zorg en media. Binnen Thaesis stuurt Jon de trainees aan.

Jon adviseert over vraagstukken op het snijvlak van strategie en organisatie. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met de afstemming tussen strategische focus en organisatorische inrichting.

Jon is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en de Vrije Universiteit (Verandermanagement). Jon is tevens gastdocent aan de Vrije Universiteit (Strategie).

LinkedIn e-mail


Ilse_binnen

Ilse Baijens (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Thaesis en werkt met name aan strategische vraagstukken in educatie en agro.

Ilse is alumnus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor Psychologie en Master Strategic Management en Business Administration).

LinkedIn e-mail


Niels_binnenNiels Hummel (1996) is sinds 2019 werkzaam bij Thaesis.

Niels is alumnus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Bachelor Economie en Bedrijfseconomie, en Master Industrial Dynamics and Strategy).

LinkedIn e-mail


Aron_binnenAron Drenth (1996) is sinds 2021 werkzaam bij Thaesis.

Aron is alumnus van de Rijksuniversiteit Groningen (Bachelor Psychologie, en Master Human Resource Management).

LinkedIn e-mail


Anne-Fleur_binnen
Anne-Fleur Weijs (1997) is sinds 2021 werkzaam bij Thaesis.

Anne-Fleur is alumnus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Bachelor Business Administration, en Master Strategic Management).

LinkedIn e-mail


Wouter Marsman (1997) is sinds 2022 werkzaam bij Thaesis.

Wouter is alumnus van de Rijksuniversiteit Groningen (Bachelor Economics & Business Economics, en Master Microeconomics of Markets and Incentives).

LinkedIn e-mail


Jenske Vermeulen (1996) is sinds 2022 werkzaam bij Thaesis.

Jenske is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen) en van de Erasmus Universiteit Rotterdam (Master Media, Culture & Society).

LinkedIn e-mail


Geïnteresseerd in werken bij Thaesis? Bekijk hier alle mogelijkheden.