Ouke_081A7823

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis partner werd, werkte hij bij één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media en finance en bij familiebedrijven. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).


Ricardo_081A7980

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis partner werd, heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en docent aan de Rotterdam School of Management (Filosofie in het Bedrijfsleven).


Jon_van_Rooijen_socmed

Jon van Rooijen (1991) is sinds 2014 werkzaam bij Thaesis en werkt met name aan strategische vraagstukken in welzijn, zorg en media. Binnen Thaesis is Jon het eerste aanspreekpunt voor de traineepool.

Jon adviseert over vraagstukken op het snijvlak van strategie, organisatie en transitie. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met de afstemming tussen strategische focus en organisatorische inrichting en het ontwerp van (top)structuren.

Jon is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en de Vrije Universiteit (Verandermanagement). Jon is tevens gastdocent aan de Vrije Universiteit (Strategie).


Ilse_Baijens_socmed

Ilse Baijens (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Thaesis.

Ilse is alumnus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor Psychologie en Master Strategic Management en Business Administration).


Niels Hummel (1996) is sinds 2019 werkzaam bij Thaesis.

Niels is alumnus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Bachelor Economie en Bedrijfseconomie, en Master Industrial Dynamics and Strategy).


Justus van Peer (1995) is sinds 2019 werkzaam bij Thaesis.

Justus is alumnus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor International Economics and Business), de Universiteit van Palermo, Italië (Master Philosophy) en de Universiteit van Bergen, Noorwegen (Master System Dynamics).