Ouke_Arts_socmed

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis partner werd, werkte hij bij van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media, retail en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).


Ricardo_Uijen_socmed

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis partner werd, heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt als freelancer in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management).


Jon_van_Rooijen_socmed

Jon van Rooijen (1991) is sinds 2014 werkzaam bij Thaesis en werkt met name aan strategische vraagstukken in welzijn, zorg en media. Binnen Thaesis is Jon het eerste aanspreekpunt voor de traineepool.

Jon adviseert over vraagstukken op het snijvlak van strategie, organisatie en transitie. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met de afstemming tussen strategische focus en organisatorische inrichting en het ontwerp van (top)structuren.

Jon is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en de Vrije Universiteit (Verandermanagement).


Niek_Lammers_socmed

Niek Lammers (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Thaesis.

Niek is alumnus van de Universiteit van Tilburg (Strategic Management) en Avans Hogeschool (commerciële economie).


Ilse_Baijens_socmed

Ilse Baijens (1992) is sinds 2018 werkzaam bij Thaesis.

Ilse is alumnus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor Psychologie en Master Strategic Management en Business Administration).


Niels Hummel (1996) is sinds 2019 werkzaam bij Thaesis.

Niels is alumnus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Bachelor Economie en Bedrijfseconomie en Master Industrial Dynamics and Strategy).


Justus van Peer (1995) is sinds 2019 werkzaam bij Thaesis.

Justus is alumnus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Bachelor International Economics and Business en Master System Dynamics).


Theo_Huibers_socmed

Theo Huibers (1966) heeft Thaesis in 2006 opgericht. Daarvoor heeft hij tien jaar als adviseur gewerkt voor twee van de big four consultancy organisaties.

Theo adviseert organisaties die opereren in snel veranderende markten over hun strategie, het inrichten van hun besturing en bij het versterken van hun innovatiekracht. Hij is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder media, educatie, zorg en technologie.

Theo is in 1996 gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht en richt zich op de impact van technologie op de samenleving.