Vacature traineeship

Functiebeschrijving

Om het team van Thaesis te versterken zijn wij op zoek naar strategietrainees. Als trainee heb je de ambitie om organisaties te adviseren die zich bevinden in snel veranderende en maatschappelijk relevante markten. Ook heb je affiniteit met disruptieve trends en ontwikkelingen. Als trainee ben je vanaf je eerste dag onderdeel van het adviesteam en werk je direct aan uitdagende projecten. Je ondersteunt de adviseurs van Thaesis in het formuleren van oplossingen voor strategische vraagstukken en verzorgt analyses en rapportages over strategische, financiële, organisatorische en internationale ontwikkelingen in de markten van Thaesis.

Wie wij zoeken

Voor een succesvol traineeship beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt recent een academische master afgerond, bij voorkeur met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond.
  • Je beschikt over een uitstekend analytisch denkvermogen en een resultaatgerichte instelling.
  • Je bent met een stevige persoonlijkheid een prettige gesprekspartner voor je collega’s.
  • Je bent een teamwerker, sociaal, flexibel en bereid om net dat stapje extra te zetten.
  • Je hebt de natuurlijke drang om op de hoogte te zijn van de nieuwste relevante (internationale) ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld maatschappij en technologie.
  • Je beschikt over sterke schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels. Sterke Powerpoint- en Excelvaardigheden zijn een pré.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in de Randstad of bereid om bij doorgroei te verhuizen.

Traineeship

In het traineeship word je een jaar lang uitgedaagd om je te bewijzen als ambitieuze strategieadviseur in spé. Je neemt eigenaarschap over je eigen leertraject en wordt hierin voortdurend begeleid door de adviseurs van Thaesis. Jouw ontwikkeling en doelstellingen worden maandelijks besproken. Persoonlijke ontwikkeling en carrièreperspectief staan hierbij voorop. Voor bewezen talenten zijn er na de intentie van één jaar doorgroeimogelijkheden binnen ons adviesbureau.

Solliciteren

Interesse? Mail je CV vóór 1 augustus 2021 met motivatiebrief naar jon.van.rooijen@thaesis.nl. Licht hierin toe waarom jij graag als trainee wilt werken voor een ijzersterk niche strategieadviesbureau met meer dan 300 afgeronde adviesopdrachten. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Jon van Rooijen.