➿ Onze wens voor 2024? Goed doen

Veruit de meeste organisaties willen goed doen, daar zijn we bij Thaesis van overtuigd. Maar wie niet in één van de uitersten van een dilemma wil stranden, moet er een goede strategie op nahouden om steeds een beetje beter te leren wat werkt en wat niet werkt.

Ook wij willen goed doen door middel van ons werk. Door maatschappelijke organisaties te begeleiden in strategie, innovatie en organisatievraagstukken. Door samen met opdrachtgevers op zoek te gaan naar manieren om meer impact te maken. Voor de opdrachtgever, de organisatie daarachter en de maatschappij als geheel.

Aan het eind van dit jaar stelden wij elkaar de vraag: welke ondernemingen of organisaties zien we goed doen terwijl dat niet vanzelfsprekend of makkelijk is? Wie zouden we volgend jaar graag aan ons netwerk van opdrachtgevers toe willen voegen? Ook gingen we in gesprek hierover met Karen de Lathouder (COO Eneco), Michiel Kolman (Senior VP Information Industry Relations, Elsevier), Femke Brenninkmeijer (CEO NPRC) en Wang Long Li, oprichter van Tinybots. In deze nieuwsbrief vind je reflecties over hoe onze collega’s aankijken tegen hun droomopdrachtgever. De gemene deler werd snel duidelijk:

  • Ze durven over organisatiegrenzen heen te kijken en samen te werken aan meervoudige maatschappelijke waardecreatie
  • Duurzaamheid en ruimte geven aan diverse perspectieven zien zij als kernkwaliteit van een innovatieve organisatie
  • Pionieren is noodzakelijk en de leiders zijn daartoe in staat door moedige beslissingen te durven nemen en ruimte te geven aan ideeën

Als onze droomopdrachtgevers volgend jaar allemaal tegelijk aankloppen, dan hebben we versterking van ons team nodig. Zoek jij naar je eerste baan en ben je gedreven om je in te zetten voor maatschappelijke organisaties? We hebben weer plek voor trainees. Ben je al iets verder in je carrière en op zoek naar een nieuwe werkplek waar je alle ruimte krijgt om impact te maken? Ook naar jou zijn we op zoek!

Benieuwd naar ons team? Vragen over de vacatures? Of werk je bij één van onze droomorganisaties en wil je eens sparren over hoe we samen goed kunnen doen? Klop bij ons aan!

Lees meer