Site pictogram Thaesis

Werken bij Thaesis

Vacature traineeship

Functiebeschrijving

Om het team van Thaesis te versterken zijn wij op zoek naar strategietrainees. Als trainee heb je de ambitie om organisaties te adviseren die zich bevinden in snel veranderende en maatschappelijk relevante markten, zoals media, educatie en zorg. Ook heb je affiniteit met trends en ontwikkelingen, zet jij je graag in om de wereld een beetje beter te maken en beschik je over een groot reflectief vermogen. Je daagt jezelf continu uit om bevindingen van een andere kant te bekijken.

Als trainee ben je vanaf je eerste dag onderdeel van het adviesteam en werk je direct aan uitdagende projecten. Je ondersteunt de adviseurs van Thaesis in het formuleren van oplossingen voor strategische vraagstukken en verzorgt analyses en rapportages over strategische, financiële en organisatorische ontwikkelingen in de markten van Thaesis.

Wie wij zoeken

Voor een succesvol traineeship beschik je over de volgende eigenschappen:

Traineeship

In het traineeship word je een jaar lang uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en je adviesvaardigheden te ontwikkelen. Je neemt eigenaarschap over je eigen leertraject en wordt hierin voortdurend begeleid door de adviseurs van Thaesis. Jouw ontwikkeling en doelstellingen worden maandelijks besproken. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop, waarmee er ruimte is om jouw traineeship vanuit jouw interesses een eigen twist te geven. Voor bewezen talenten zijn er na de intentie van één jaar doorgroeimogelijkheden binnen ons adviesbureau.

Solliciteren

Interesse? Mail ons je CV met motivatiebrief vóór 1 januari 2024. Licht hierin toe waarom jij graag als trainee wilt werken voor het beste en leukste strategieadviesbureau van de wereld met meer dan 300 afgeronde adviesopdrachten. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Jon van Rooijen of Ilse Baijens.

Mobiele versie afsluiten