Vacature trainee strategy analyst

Functiebeschrijving

Om het team van Thaesis te versterken zijn wij per direct op zoek naar een trainee strategy analyst. Deze trainee heeft de ambitie om organisaties die zich bevinden in snel veranderende markten te adviseren en heeft affiniteit met disruptieve trends en ontwikkelingen. Thaesis werkt aan opdrachten daar waar businessmodellen onder druk staan of nieuwe kansen bieden. Als trainee ondersteun je de adviseurs uit het team van Thaesis.  Je beschikt daarom over een groot analytisch denkvermogen en je hebt een ijzersterke resultaatgerichte instelling. Hierdoor ben je in staat om je collega’s te ondersteunen om tot vernieuwende oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. Je wordt begeleid door de adviseurs van Thaesis en bent een teamwerker, sociaal, flexibel en bereid om net dat stapje extra te zetten. Sterke Powerpoint, Excel en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels zijn een pré.

Als trainee strategy analyst ondersteun je het formuleren van oplossingen voor strategische uitdagingen van de klanten van Thaesis. Je gaat direct aan de slag bij uitdagende projecten. Ook verzorg je analyses en rapportages over strategische, financiële, organisatorische en internationale ontwikkelingen in de markten van Thaesis. Jij bent een ambitieuze strategieadviseur in spé en bent bereid je te bewijzen.

Eisen aan traineeship

Je hebt recent een academische master afgerond, met een stevige basis in bijvoorbeeld bedrijfswetenschappen, bedrijfseconomie, informatica, natuurkunde of econometrie. Dankzij jouw stevige persoonlijkheid ben je voor collega’s een prettige gesprekspartner. Verder beschik je over een uitstekend analytisch denkvermogen en een resultaatgerichte instelling. Daarnaast heb je de natuurlijke drang om op de hoogte te zijn van de nieuwste relevante (internationale) ontwikkelingen. Ook ben je een teamwerker, sociaal, flexibel en bereid om nét dat stapje extra te zetten. Bij Thaesis staat persoonlijke ontwikkeling en carrièreperspectief voorop. Halfjaarlijks zal er over jouw ontwikkeling en doelstellingen worden gesproken en voor bewezen talenten zijn er na de intentie van één jaar doorgroeimogelijkheden binnen het adviesbureau.

Interesse?

Mail dan je CV met motivatiebrief naar jon.van.rooijen (at) thaesis.nl, waarin je toelicht waarom jij graag als trainee wilt werken voor een ijzersterk niche strategie adviesbureau met meer dan 300 afgeronde adviesopdrachten. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature, neem contact op met Jon van Rooijen van Thaesis.