Site pictogram Thaesis

Spreker over strategie en innovatie boeken?

Wilt u een spreker inhuren of boeken met ruime expertise en veel praktijkvoorbeelden op het gebied van strategie en innovatie? Dan zijn de partners van Thaesis een uitstekende keus. Thaesis is een onafhankelijk strategie adviesbureau, opgericht in 2006. Gespecialiseerd in strategie en innovatie met meer dan 300 succesvol afgeronde adviestrajecten.


Inspirerende spreker over strategie, innovatie en businessmodellen

Ouke Arts is een bevlogen spreker die zich inzet voor het versterken van journalistiek, het vergroten van de maatschappelijke oriëntatie in de financiële sector en het creëren van kansen voor creatieve talenten. Hij laat het publiek kennismaken met trends en ontwikkelingen in maatschappij, technologie, media en finance. Op basis van trendmonitor TRNDR gaat hij de interactie aan met het publiek. Dat kan zowel in de voorbereiding op de bijeenkomst of live tijdens de lezing zelf. Vanuit zijn bureau Thaesis versnelt hij de uitvoering van strategieprogramma’s en innovatieprogramma’s. Ouke heeft onder andere gewerkt voor de NPO, de VPRO, de BBC, PGGM, NRC Media en Bruna en begon zijn loopbaan bij één van de grootste adviesbureaus van de wereld.

Onderwerpen: strategie, innovatie, businessmodellen
Talen: Nederlands en Engels
Prijs: op aanvraag

Als u besluit Ouke als spreker te boeken, bent u verzekerd van een inspirerend, visueel en interactief programma.

Ouke Arts, partner bij Thaesis

Biografie Ouke Arts

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis partner werd, werkte hij bij van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media, retail en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).

Bekijk hier enkele van Ouke’s presentaties, video’s van keynotes, lezingen en interviews op Slideshare.


Inspirerende spreker over strategie, organisatie en leiderschap

Ricardo Uijen is een bevlogen spreker die zich inzet voor het investeren in duurzaamheid en het organiseren op basis van menselijkheid. Hij laat het publiek kennismaken met trends en ontwikkelingen in maatschappij, zorg, welzijn en educatie. Op basis van trendmonitor TRNDR gaat hij de interactie aan met het publiek. Dat kan zowel in de voorbereiding op de bijeenkomst of live tijdens de lezing zelf. Vanuit zijn bureau Thaesis geeft Ricardo regie aan leiderschapsprogramma’s en veranderprogramma’s. Ricardo heeft onder andere gewerkt voor Zorg van de Zaak, Lumens, CED-Groep, Bartiméus, Rijnstad en Juzt en begon zijn loopbaan bij de grootste bank van Nederland.

Onderwerpen: strategie, organisatie, leiderschap
Talen: Nederlands en Engels
Prijs: op aanvraag

Als u besluit Ricardo als spreker te boeken, bent u verzekerd van een inspirerend programma met prikkelende diepgang.

Ricardo Uijen, partner bij Thaesis

Biografie Ricardo Uijen

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis partner werd, heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt als freelancer in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management).

Mobiele versie afsluiten