Ouke_081A7823

Ouke Arts (1978) is partner bij Thaesis. Daarvoor werkte hij bij van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media, retail en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).


Ricardo_081A7980

Ricardo Uijen (1986) is partner bij Thaesis. Daarvoor heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt als freelancer in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management).


Theo_081A7939

Theo Huibers (1966) is oprichter van Thaesis. Daarvoor heeft hij tien jaar als adviseur gewerkt voor twee van de big four consultancy organisaties.

Theo adviseert organisaties die opereren in snel veranderende markten bij het opstellen van hun strategie, het inrichten van hun besturing en bij het versterken van hun innovatiekracht. Hij is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder media, educatie, zorg en technologie.

Theo is in 1996 gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht en richt zich op de impact van technologie op de samenleving.