Processed with VSCOcam with a6 preset
Theo Huibers, partner

Theo Huibers (1966) heeft Thaesis in 2006 opgericht. Daarvoor heeft hij tien jaar als adviseur gewerkt voor twee van de Big Four consultancy organisaties.

Theo adviseert en begeleidt organisaties die opereren in snel veranderende markten bij het opstellen van hun strategie, het inrichten van hun besturing en bij het versterken van hun innovatiekracht. Hij is breed georiënteerd en heeft ruime ervaring in diverse sectoren, waaronder media, educatie, zorg en technologie. Zijn grootste plezier is om samen met bestuurders en ondernemers en hun eigen team uit de organisatie strategieën op te stellen die impact hebben.

Theo is in 1996 gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht en vanaf 2002 als hoogleraar Information Retrieval verbonden aan de Universiteit Twente. Theo verricht wetenschappelijk onderzoek naar technologie en de impact van technologie op de samenleving.

 

Processed with VSCOcam with a6 preset
Ouke Arts, partner

Ouke Arts (1978) is sinds 2010 werkzaam bij Thaesis. Voor hij bij Thaesis aan de slag ging werkte hij bij van één van de grootste adviesbureaus ter wereld.

Ouke adviseert over strategie en innovatie en heeft een ruime ervaring in media, retail en finance. Naast zijn werk is Ouke actief als bestuurder in de culturele sector en betrokken bij journalistiek en politiek.

Ouke is alumnus van de Vrije Universiteit (Post Graduate Programme Management Consultant) en Universiteit van Tilburg (Information Management & Technology).

 

 

Processed with VSCOcam with a6 preset
Ricardo Uijen, partner

Ricardo Uijen (1986) is sinds 2013 werkzaam bij Thaesis. Voordat Ricardo bij Thaesis ging werken heeft hij een aantal eigen ondernemingen gehad en gewerkt als freelancer in de financiële sector.

Ricardo adviseert over strategie en organisatie in onder andere zorg, media, finance en zakelijke dienstverlening. Naast zijn werk is Ricardo betrokken bij een aantal maatschappelijke initiatieven en ondernemingen.

Ricardo is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Strategic Management).