✨ Onze voorspelling voor 2022? Meer bewustzijn

Een jaar geleden schreven we over de kansen die 2021 zou bieden. Dat deden wij na een bewogen jaar waarin de pandemie allesbepalend was. Wij zagen voorzichtig wat ruimte ontstaan voor reflectie – wat zou het nieuwe jaar brengen op het gebied van media, educatie en zorg? Deze nieuwsbrief is een mooi moment om eens terug te kijken. Een voorspelling doen is immers makkelijk, maar wat is waarheid geworden? Welke onverwachte wendingen zijn er geweest? Het jaar 2021 bood de nodige kansen om de horizon weer wat te verleggen – langzaam zagen wij de strategische gesprekken met een blik op de toekomst weer op gang komen. Een beetje ademruimte om de lange termijn weer te bespreken. 

In deze editie van TRNDR Monthly een nieuwe poging voor de kansen van 2022. Naast razendsnelle veranderingen in een grote maatschappelijke turbulentie, viel ons nog iets anders op: bewustzijn. Het idee dat het niet goed gaat en we een andere kant op moeten bewegen lijkt in steeds meer sectoren door te dringen. Aan de hand van de thema’s mediaeducatie en zorg steken drie Thaesis-partners een thermometer in de maatschappij en meten we niet alleen waar we nu staan, maar vooral waar we heen kunnen.

Met een flinke dosis hoop en een positieve blik: zoals je dat van ons gewend bent. 

Lees meer