Site pictogram Thaesis

☀️ Vergeet summer of love: dit is de zomer van progressie

Het is een pakkende quote van Berthold Gunster, auteur van Omdenken, die regelmatig door ons hoofd schiet:

‘Ja, maar wat als alles lukt?’

Natuurlijk – de afgelopen anderhalf jaar is er genoeg geweest wat in de soep liep. Organisaties moesten alle hens aan dek zetten om zich razendsnel aan te passen. Dat ging geregeld met vallen en opstaan. 

Tegelijkertijd ligt het in onze immer positieve aard om niet te verzanden in dat gevoel. Bij Thaesis kijken we – zonder van naïviteit beschuldigd te worden – graag naar wat er wél goed gaat in de sectoren waar we organisaties bijstaan. Natuurlijk – balen mag, dat hebben wij de afgelopen tijd ook soms gedaan. Maar het is de kunst om te durven kijken hoe sommige veranderingen wel van de grond komen. 

Daarom zet ik samen met onze adviseurs Jon van RooijenIlse Baijens, Niels HummelAron Drenth en Justus van Peer in deze zomernieuwsbrief wat positieve ontwikkelingen op een rij in de sectoren waar wij veelal over schreven in de afgelopen TRNDR Monthly’s:

Daarnaast vind je wat fijne lees-, kijk- en luistertips onderaan deze brief. Zodat je na de zomer weer uitgerust en met een frisse, positieve blik aan de slag kan om verandering in jouw sector te bewerkstelligen. 

Een fijne zomer vol positieve ontwikkeling gewenst!

Lees meer

Mobiele versie afsluiten