✨ Dit zijn volgens Thaesis de kansen voor 2021

Terugkijkend op 2020 is het veilig om te stellen dat weinig meer hetzelfde is als aan het begin van het jaar. Na een periode van opschudding en verwarring, lijkt er nu voorzichtig ruimte voor reflectie en een blik op de lange termijn. 

Wel zo prettig als je dagelijks aan strategieën werkt

Die reflectie bracht Thaesis ertoe om het roer persoonlijk om te gooien: we verhuisden van een statig pand in Hilversum naar Utrecht Community, een community voor duurzame pioniers in de stad. Je vindt een aantal foto’s van ons nieuwe optrekje hieronder 👇 Ook pastten we onze huisstijl aan – waardoor de nieuwsbrief en de website in een nieuw jasje gestoken zijn. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Terwijl wij teruggingen naar de tekentafel, zagen we ook in andere sectoren de kansen voor de toekomst zich langzaam aftekenen. Noodgedwongen innoveerden professionals in dienstverlening, educatie en zorg erop los. De afname in werkgeluk werd gecompenseerd met de toegenomen solidariteit in de directe omgeving. 👬 En er kwam ruimte voor vragen. Wat zijn de effecten van deze crisis op ons gedrag, regelgeving en technologie? Hoe zien zorg, onderwijs en voedselvoorziening er straks uit? 

Over die vragen bogen we ons voor deze laatste nieuwsbrief van het jaar. Vier van onze adviseurs leggen je uit welke kansen zij zien voor zorg, media, onderwijs en de agrarische sector. Daarbij kijkend naar de huidige realiteit, vermengd met een flinke dosis hoop voor de toekomst. Want dat zit nou eenmaal in onze aard.

Lees meer