💭 Zo komen we toekomstbestendiger uit de coronacrisis

Terwijl de zomer bijna op zijn einde loopt en we (hopelijk!) een beetje uitgerust terugkeren naar ons werk, houdt de wereld zijn adem in. Hoe gaan de laatste maanden van 2020 eruit zien? Nu thuiswerken alleen wordt onderbroken voor strategische of inspirerende bijeenkomsten moeten verwachtingen worden bijgesteld. Wat voor effect gaat dit jaar op de lange termijn hebben op werkgeluk, motivatie en organisatieontwikkeling? 

🏃🏼‍♀️ De verwachte sprint blijkt een marathon waarvan het einde nog niet in zicht is

Maar naast alle tegenslagen van 2020, komt er langzaam wat meer ruimte voor constructief positieve geluiden. De coronacrisis verraste ons ook op een positieve manier. Hoe veerkrachtig veel sectoren, organisaties en mensen zijn. Hoe we steeds beter om kunnen gaan met onzekerheid en wat de kracht is van menselijk contact. Inzichten die ons kunnen helpen met het strategisch bouwen aan de toekomst. 

In deze nieuwsbrief daarom artikelen die ons laten zien hoe we voorzichtig de eerste lessen kunnen trekken uit deze mondiale natuurramp. Welke eigenschappen zijn belangrijk om toekomstbestendig te zijn en blijven? Door daar antwoord op te vinden, kunnen we niet alleen een mogelijke tweede golf beter het hoofd bieden, maar kunnen wij iedere mogelijke toekomst vol vertrouwen tegemoet blijven zien. 

Lees meer