☀️ Neem in deze extreme zomer ook een vertragende time-out

Het is augustus, de tijd dat kantoortuinen leeg zijn en stranden vol. De tijd dat extreme hitte ons land ontregelt. En de tijd dat veel mensen een time-out van werk nemen en ruimte maken voor reflectie, verdieping en bezinning.

Mensen die hun voet af en toe van gaspedaal naar rem verplaatsen creëren ruimte. Ruimte om situaties vanuit de stoel van de waarnemer te zien en ruimte voor aha-momenten. Vind ik het eigenlijk wel goed gaan zoals het gaat? Het zijn die aha-momenten van de waarnemer die versnelling in de hand werken.

Of, in de woorden van het Amerikaanse Inc. magazine: Waarom vertragen de snelste manier is om je onderneming te laten groeien. Zo zorg je straks weer voor een scherpe blik op de juiste dingen, die natuurlijk altijd beter kunnen.

In deze zomereditie van TRNDR Monthly daarom lees-, kijk- en luistertips om die time-out te voeden. We delen welke films, artikelen, podcasts en boeken ons aha-momenten bezorgden. Misschien hebben ze hetzelfde effect op jullie.

Lees meer