Site pictogram Thaesis

đź’Ż Future-proof zijn? Zet pak Ă©n sneakers in de strategiekamer

Een leven lang leren, of eigenlijk: een leven lang wíllen blijven leren. Het is niet alleen een mindset  – ja, leren is een mindset  – die je gelukkig en gezond houdt, maar ook een manier van denken die onmisbaar is als je future-proofwilt zijn op een almaar veranderende arbeidsmarkt.

Leren doe je op de universiteit en op school. Leren doe je via (online) cursussen. Leren doe je door te lezen en te luisteren.

Maar leren doe je bovenal van mensen. En van de interactie met verschillende soorten mensen. 

Een belangrijke pijler tijdens onze strategiesessies is daarom het bewaken van de diversiteit in de boardroom. Wij zien er streng op toe dat het strategieteam in onze strategiekamers geen eenheidsworst zijn, maar dat de groep bestaat uit persoonlijkheden die elkaar aanvullen qua expertise, en dat jong en oud  – pak én sneakers – aan tafel zitten. Dan benut je de kracht van menselijke verschillen, en groei je als organisatie samen.

Learning on the job dus. Geholpen door slimme technologieën en bewezen methodes. 

Deze derde editie van TRNDR Monthly draait daarom om een leven lang ontwikkelen. Maar ook om de kloof tussen weten en doen, ecosystemen waarin co-creatie centraal staat, en wat er besproken is op het WEF in Davos.

Lees meer

Mobiele versie afsluiten