Verbreed uw strategische horizon met perspectieven van buiten

Strategie adviesbureau Thaesis stelt op uw verzoek een visiepanel samen. Op basis van ons eigen netwerk nodigen wij een tien- tot vijftiental smaakmakers uit die uw organisatie en uw dilemma’s zullen bekijken vanuit een externe en onafhankelijke blik. Zij zullen u verrassen door de ideeën die zij vanuit buitenaf hebben over uw organisatie, over uw kansen en uw zorgen. Een visiepanel levert u inzicht, inspiratie en energie op.

Vreemde ogen dwingen

U weet van te voren niet welke panelleden wij voor u selecteren, net zo min als de panelleden te horen krijgen voor welke organisatie zij bijeenkomen. Dit zorgt ervoor dat iedereen vrij kan denken en spreken, en de daadwerkelijke beeldvorming over de organisatie en haar sector helder naar voren kan komen. De voorbereiding vergt van ons tijd en energie en zal daarom in goed overleg worden gepland. Het kan namelijk zinvol zijn om een visiepanel te laten plaatsvinden voordat of juist nadat er een nieuwe strategische richting is bepaald. Opdrachtgevers waarvoor Thaesis eerder een visiepanel heeft georganiseerd, geven zonder uitzondering aan dat het een belangrijk onderdeel was om te komen tot hun uiteindelijke strategische keuzes. Want vreemde ogen dwingen.